X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.PWRiL - Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
ZARYS CHEMII I TECHNOLOGII MLECZARSTWA TOM I MLEKO SUROWE, MLEKO SPOŻYWCZE, KONSERWY MLECZNE.
- AUTOR: EUGENIUSZ PIJANOWSKI.
- JĘZYK: POLSKI.
- WYDANIE: TRZECIE.
- ROK WYDANIA: 1980.
- ILOŚĆ STRON: 444.
- OKŁADKA: TWARDA.
- STAN OGÓLNY W SKALI OD 1 DO 10: = 6 =
- INFORMACJE DODATKOWE: KSIĄŻKA JEST W STANIE DOBRYM. LEKKIE POŻÓŁKNIĘCIA I PRZYBRUDZENIA OKŁADKI. LEKKIE POŻÓŁKNIĘCIA I DROBNE POFALOWANIE KARTEK. LEKKIE PRZYPLAMIENIE PARU KARTEK. LEKKIE ZAKURZENIE KRAWĘDZI KARTEK. PODPIS OŁÓWKIEM NA STRONIE TYTUŁOWEJ.