X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.WSiP - Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM DLA TECHNIKUM. 3 CZĘŚCI
- AUTOR: KRYSTYNA FLIS, ALEKSANDRA PROCNER.
- ILUSTRACJE: TAK.
- JĘZYK: POLSKI.
- WYDANIE: DWUNASTE; DWUNASTE; JEDENASTE.
- ROK WYDANIA: 1981; 1983; 1987.
- ILOŚĆ STRON: 260 + 296 + 256.
- OKŁADKA: MIĘKKA.
- STAN OGÓLNY W SKALI OD 1 DO 10: = 7 =
- INFORMACJE DODATKOWE: KSIĄŻKI SĄ W STANIE DOBRYM. DROBNE PLAMKI NA KRAWĘDZI KARTEK. DROBNE ZAGIĘCIE ROGU KILKUNASTU KARTEK.